O nama

Poduzeće DEM d.o.o. započelo je sa radom 1997. godine i bavi se opremanjem laboratorija odnosno distribucijom laboratorijskog materijala i opreme te nudimo:  

- laboratorijski potrošni materijal (kemikalije, mikrobiološke podloge ,filtere,  filter papir i indikatore,    
   plastično  posuđe  i  proizvode od  plastike za jednokratnu upotrebu, stakleno posuđe, razni ostali
   pribor);
- laboratorijske uređaje, instrumente, mjerila
- laboratorijski namještaj i
- testove za ekotoksikologiju;

U poduzeću je 6 stalno zaposlenih djelatnika. Raspolažemo vlastitim uredskim i skladišnim prostorom od ukupno cca 120 m2 na lokaciji Veprinac-Kolavići 5, Ičići te dodatnim skladišnim prostorom posebno opremljenim za skladištenje opasnih kemikalija, a od 2008. godine poduzeće ima poslovni prostor i na lokaciji u Zagrebu.

U našem asortimanu objedinili smo ponudu laboratorijskog materijala i opreme velikog broja renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača čime smo u mogućnosti potpuno se prilagoditi specifičnim zahtjevima korisnika prilikom nabave roba.

Možemo istaknuti slijedeće proizvođače:
Kemika, Hach-Lange, Merck, Fluka, Sigma-Aldrich, Alkaloid, RTC, LGC, Biolife, MicroBioTests,  Pall Gelman, Macherey-Nagel, Syntesys, Semadeni, VWR, Memmert, Nabertherm, Binder, Ika, HMC Europe, Kern, Amarell, Hirschmann, Deutsch&Neumann,  Šurlan, Inko…te mnogi drugi.

Uz proizvode se isporučuju certifikati analize, sterilnosti, sigurnosno-tehnički listovi za kemikalije, a za instrumente i mjerila nudimo mogućnost umjeravanja u ovlaštenim umjernim laboratorijima.

Za uređaje osiguravamo jamstveni rok od najmanje 12 mjeseci.  Zavisno o želji korisnika osiguravamo instalaciju i početno puštanje u rad od strane ovlaštene osobe. Servis je osiguran unutar i izvan jamstvenog roka, kao i rezervni dijelovi i potrošni materijal potreban za njihov redovan rad  i održavanje, a sve u suradnji sa laboratorijskim servisom FILAB koji posjeduje ovlaštenja za servis uređaja i instumenata velikog broja proizvođača. Više o servisu i ovlašenjima koja posjeduje možete provjeriti na poveznici:
www.filab.com.hr

Robu isporučujemo izravno sa skladišta ili u roku od najviše 3-4 tjedna ukoliko artikal trenutno nemamo na zalihi, vlastitim vozilom ili posredstvom prijevoznika koji robu isporučuju na principu "od vrata do vrata" u roku od 24 sata.

Cjelokupnu ponudu roba i detaljne informacije o  proizvdima odnosno grupama proizvoda iz našeg asortimana možete provjeriti i u „on-line“ katalogu našeg partnera „VWR  International“- Austrija s kojim duži niz godina imamo ugovorenu distribuciju za područje Republike Hrvatske.